Bomboane "Raffaello"

de Dana_Retetegg in Prajituri, 7 Dec 2010 | 6464 vizualizari

 

Cine nu cunoaste bomboanele Raffaello si mai ales cine nu le iubeste?
Au o prezentare absolut minunata in ambalajul lor, iar gustul e delicios. Eu le iubesc cu adevarat, iar de sarbatori mereu imi doresc sa le gasesc in ghetute sau sub brad.

 

INGREDIENTE

  • 400 gr lapte praf
  • 150 gr zahar pudra
  • 100 gr unt
  • zeama de lamaie (2 linguri)
  • esenta de vanilie
  • zahar vanilat
  • alune (arahide, migdale)
  • nuca de cocos
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bomboane "Raffaello":

Am amestecat laptele praf cu zaharul pudra si le-am frecat cu untul (la temperatura camerei). Am adaugat esenta, zaharul vanilat, zeama de lamaie si am omogenizat bine compozitia. Am lasat-o apoi la rece cam o jumatate de ora.

Am modelat bomboanele, am pus in fiecare o aluna la mijloc si le-am dat prin nuca de cocos.

Sunt foarte bune, aproape la fel de bune ca cele din magazin. :)

O pisica foarte curioasa a dat tarcoale pe langa farfurie tot timpul :)

TIPS-URI

1

cele din mijloc sunt bilute cu ness, reteta o sa vina in curand!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bomboane "Raffaello"" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Negresa de post cu cocos,seminte de in si de canepa